Industriegrond te koop

Industriegrond te koop

Bent u op zoek naar industriegrond / bouwgrond / bedrijfsgrond, oftwel bedrijfsvastgoed? Wilt u graag op bouwgrond een nieuw bedrijfspand bouwen? Met bouwgrondvinden.nl kunt u makkelijk alle beschikbare bouwgrond in Nederland vinden. Ook als u bouwgrond bestemd als industriegrond in de verkoop heeft, bent u bij ons op de juiste plek. Zo weet u zeker dat de bedrijfsgrond geschikt is voor voor de toepassing die u in gedachten heeft.

Bouwgrond vinden: maak het uzelf makkelijk!

In de interactieve kaart vindt u per locatie (provincie of gemeente) een actueel overzicht op basis van de beschikbare bouwgrond in Nederland. Zoek met het filter en u krijgt direct een passend aanbod op basis van uw locatiecriteria en prijs. Wij bieden een divers aanbod bedrijfsgrond door het land, van de provincie Zuid-Holland tot de provincie Groningen en alle gemeentes die daar tussen liggen.

Wat is Bouwgrondvinden.nl?

Bouwgrondvinden.nl brengt bedrijven die op zoek zijn naar industriegrond in contact met de eigenaar. Op bouwgrondvinden.nl kunt u ongeveer 1.000 industriekavels vinden. Dit bedrijventerrein kan door meerdere partijen worden aangeboden; door makelaars, de gemeente en / of particuliere eigenaren.

Industriegrond aanbieden?

Bent u de eigenaar van industriegrond? Via Bouwgrondvinden.nl kunt u deze industriegrond eenvoudig en vrijblijvend aanbieden. U kunt grond aanbieden door gebruik te maken van een account. Door gebruik te maken van een account kunt u makkelijk uw industriegrond onder de aandacht brengen van geïnteresseerden.

Verder kunt u voor vragen contact met ons opnemen. Dit doet u via (0492) - 338017.

Vindservice

Wanneer u een account aanmaakt kunt u onze vindservice inschakelen. Door daarvan gebruik te maken kunt u uw zoektoecht naar industriegrond en bedrijfsvastgoed makkelijker maken. U kunt een zoekprofiel aanmaken met een aantal belangrijke criteria betreft de locatie en oppervlakte. Dit zoekprofiel kunt u ook opslaan.

Locatie inventarisatie

Wilt u met uw bedrijf graag eerst hulp bij het zoeken naar industriegrond voordat u iets koopt? We helpen u dan maar al te graag inschakelen voor een locatie inventarisatie op maat.
1. Als eerste geeft u de gewenste afmeting in van de kavel en de ligging van het zoekgebied waar u industriegrond wilt kopen.
2. Volgens uw wensen maken wij een inventarisatie op.
3. Daarna delen wij de inventarisatie met u.
4. In overleg stellen we een top 3 samen.
5. In een vervolgtraject voeren we een locatieonderzoek uit.
6. Op basis daarvan selecteren we de optimale optie voor uw bedrijf!

Benieuwd naar welke grond wij u op dit moment kunnen aanbieden? Bekijk dan nu het veelzijdige aanbod aan grond op bouwgrondvinden.nl!

Waarom bij ons?

Waarom gebruiken zoveel bedrijven Bouwgrondvinden.nl? Omdat wij er alles aan doen om het proces voor zowel koper als verkoper zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast bemiddelen wij ook wanneer een van onze gebruikers iets nodig heeft. Neem het net genoemde stappenplan bijvoorbeeld, wanneer bedrijven er zelf niet helemaal uitkomen dan staan we ten allen tijde klaar om u te helpen.

Veelzijdig aanbod

Bouwgrondvinden.nl heeft een veelzijdig aanbod aan industriegrond. Bij ons kunt u 1.000+ beschikbare kavels in Nederland vinden, dit betekent dat er voor ieder bedrijf wel een goede optie tussen zit. Middels onze filter optie kunt u op harde criteria direct heel makkelijk de industriegrond vinden die perfect bij uw organisatie past.

Betrouwbaar

Bij ons is betrouwbaarheid erg belangrijk. Bij ons kan industriegrond kopen veilig en verloopt alles altijd op een goede manier. Ons voornaamste doel is koper en verkoper met elkaar in contact brengen, maar we doen veel meer dan dat. We staan beide partijen bij gedurende het gehele koop- of verkoopproces zodat er voor beide partijen een gunstige uitkomst mogelijk is.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Bouwgrond.nl staat tot uw dienst. Wanneer u of bedrijven een vraag hebben of ergens anders mee zitten dan zijn wij ten allen tijde bereid om deze vraag per direct te beantwoorden.

0492 - 338017
info@bouwgrondvinden.nl

Bent u op zoek naar bedrijfsgrond te koop? Ook dat vindt u natuurlijk in ons aanbod!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten