Ik heb grond

Zo werkt het

Voor grondeigenaren

Grond verkopen? Momenteel heb je hier waarschijnlijk geen hulp bij nodig. Toch kan Bouwgrondvinden veel voor jou betekenen. Met ruim vijftig jaar ervaring in de markt, de juiste partners om ons heen en connecties bij relevante stakeholders helpen wij bij de vorming van een integraal plan dat een waardevermeerderend effect op jouw kavel heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

ONDERNEMERS

Bedrijventerreinen zijn continu in beweging. Bedrijven komen en gaan, groeien en krimpen, en veranderen in hun behoefte voor bedrijfshuisvesting. Ondernemers met een huisvestingsvraagstuk hebben vaak behoefte aan ondersteuning, die biedt Bouwgrondvinden in intensieve samenwerking met Unibouw en Van Dijk Groep.

NABURIGE GRONDEIGENAREN

Voor de hand liggende locaties voor uitbreiding liggen rondom de bestaande bedrijventerreinen. Bouwgrondvinden verkent samen met eigenaren van dergelijke gronden graag de mogelijkheden. Met kennis van en ervaring met procedures, de juridische afwikkeling en de commerciële kant van het verhaal helpt Bouwgrondvinden eigenaren met alternatieve aanwending.

GEMEENTEN

Dankzij extensieve marktkennis en een omvangrijk netwerk helpt Bouwgrondvinden bij het optimaal invullen van schaarse ontwikkellocaties. Hierbij wordt gezocht naar een oplossing waarbinnen de belangen van ondernemers, eindgebruikers, de omgeving en de gemeente in balans zijn. Eén die past binnen de beeldkwaliteit en daarnaast voldoet aan de economische drijvers van de gemeente.