Ik zoek bouwgrond

Zo werkt het

Database

In Nederland biedt Bouwgrondvinden het meest complete overzicht voor commerciële bouwgrond. De database is ontwikkeld met behulp van input van talloze grondeigenaren en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Compleet én actueel dus.

EXPLOT

Nog sneller bouwgrond vinden? Maak gebruik van EXPLOT, onze zoekservice. Jij maakt de zoekcriteria zoals de gewenste afmetingen, geografische ligging, milieucategorie, bouwhoogte, lokale arbeidsmarkt en de infrastructuur, wij voeren een locatieonderzoek voor je uit. Vrijblijvend, gemakkelijk en efficiënt.

Bekijk
ons aanbod

Op zoek naar bouwgrond voor een nieuw bedrijfspand in ? Bekijk hier alle beschikbare kavels in de regio.

Bekijk ons aanbod

Daarom Bouwgrondvinden

KENNIS

In deze krappe markt is kennis goud waard: pak de controle terug! Bestemmingsplannen, bodemkwaliteit, waarde(ontwikkeling), arbeidspotentieel, bereikbaarheid, infrastructuur: met de juiste informatie kom je tot nieuwe inzichten en betere beslissingen

VINDEN

Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht. Met een open blik ontgrendelen we kansen. Dankzij ons omvangrijke netwerk kunnen wij cruciale informatie bieden waarmee jij de concurrentie een stap voor bent.

POTENTIEEL

Het volle potentieel van de gevonden kavel realiseren? Jouw (groei)ambities waarmaken in faciliterende omgeving? In samenwerking met interne en externe partners helpt Bouwgrondvinden je door dit proces.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.