Bouwgrond Breda

Bouwgrond Breda

Wat Breda een interessante vestigingslocatie voor bedrijven maakt, is het feit dat het centraal ligt in West-Europa. Breda is in Brabant gelegen tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast is Breda via de A16/A27/A58 en een snelle treinverbinding van het HSL perfect aangesloten op West-Europa. Met Breda International Airport heeft Breda tevens haar eigen (business) vliegveld. Hieruit kan geconcludeerd worden dat Breda een strategische vestigingslocatie is vanwege onder andere de multimodale ontsluiting.

Bouwgrond in en rondom Breda

Bouwgrondvinden.nl is een platform waar vraag en aanbod samenkomt. Alle beschikbare bouwgrond in Nederland wordt in één overzicht weergegeven. Onze database wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond en bouwkavels in Nederland. Als u op zoek bent naar een nieuw perceel gesitueerd op een unieke locatie in Brabant, vindt u een uitgebreid aanbod op onze website. Op Bouwgrondvinden.nl wordt industriegrond in de onderstaande delen van Breda aangeboden.

Breda West

 • Rithmeesterpark
  Rithmeesterpark is een nieuw werkgebied in Breda direct aan de A16 gelegen. Het is een groene, inspirerende omgeving. Het bedrijventerrein ligt vlak aan de grens met België, wat ervoor zorgt dat er een snelle verbinding naar het Zuiden van Europa is. Ook ligt Rithmeesterpark tussen de zeehavens Rotterdam/Antwerpen en de luchthavens Amsterdam/Brussel waardoor er een goede ontsluiting is op diverse manieren.
 • Heilaar-Noord
  Heilaar-Noord is een kleinschalig, gemengd bedrijventerrein dat ten noordoosten van het Foodpark (IABC) en de meubelboulevard gelegen is. De A16 ligt op 2 minuten rijden van het bedrijventerrein. Er zijn tevens OV haltes in de nabije omgeving.
 • IABC
  IABC, oftewel Foodpark, is gelegen ten noorden van de meubelboulevard en is speciaal bestemd voor agro business. Er zijn dan ook voornamelijk logistiek- en AGF gerelateerde bedrijven te vinden, zoals een Jumbo distributiecentrum en een Sligro. Het bedrijventerrein is snel te bereiken via de snelweg de A16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) en de A58 (Roosendaal – Breda – Tilburg – Eindhoven).

Breda Oost

 • Digit Park / Posthoorn
  Digit Park is gelegen in het noordoosten van Breda, langs de noordelijke rondweg. De naam Digit Park doet vermoeden dat het een specifiek thema betreft, echter zal het een algemeen karakter krijgen. Het is een gunstige locatie wanneer er lokaal personeel benodigd is voor uw bedrijfsactiviteiten. 75% van de bevolking van Breda woont in een straal van 5 kilometer van dit bedrijventerrein. Daarnaast is er een bushalte aanwezig. Digit Park ligt aan de noordelijke rondweg die in verbinding staat met de A16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen), de A27 (Breda – Utrecht) en de A58 (Vlissingen – Breda – Eindhoven)
 • Hoogeind
  Hoogeind is gelegen aan de oostzijde van Breda en ligt direct aan de A27 (Breda – Utrecht). Aan het zuiden geeft de A27 toegang tot de A58 (Breda – Tilburg – Eindhoven) en aan het westen tot de A16 (Antwerpen – Breda – Rotterdam)

Breda Noord

 • De Krogten
  De Krogten ligt ten noorden van het bedrijventerrein Spinveld. Rivier de Mark loopt dwars door Emer-Noord en er zijn havenfaciliteiten te vinden in De Krogten. Bedrijventerrein De Krogten is goed bereikbaar via de noordelijke rondweg. Zowel vanaf de A27 (Breda – Utrecht) als de A16 (Antwerpen – Breda – Rotterdam) is De Krogten goed bereikbaar.
 • Markpark
  Markpark is een relatief nieuw bedrijventerrein gelegen ten noorden van het centrum van Breda. Het bedrijventerrein is gelegen aan de Mark en volgens het bestemmingsplan mogen er zich bedrijven vestigen in milieucategorie 3 t/m 4.

Breda Zuid

 • Hazeldonk
  Bedrijventerrein Hazeldonk is langs de Belgische grens gelegen in Brabant. Het terrein ligt aan de A16 en heeft hier ook een directe toerit naar. Hazeldonk is bestemd voor logistieke bedrijven en heeft derhalve ook een beveiligde truckparking. Er is tevens een tankstation aanwezig. Het centrum van Breda ligt op plusminus 10 kilometer afstand.

Breda Noordwest

 • Emer-Zuid – Spinveld
  Bedrijventerrein Emer-Zuid – Spinveld een strategisch gelegen terrein in het noorden van Breda. Er zijn zeehavens op korte afstand van dit bedrijventerrein en er is tevens een ontsluiting via rivier De Mark. Vanaf zowel de A16 als de A27 is Emer-Zuid – Spinveld goed bereikbaar.

Unieke locatie

Mogelijk bent u op zoek naar bouwkavels in de regio die niet op een bedrijventerrein liggen. Natuurlijk vindt u die ook bij Bouwgrondvinden.nl. Bekijk rustig ons aanbod, filter op de gewenste kenmerken, waaronder oppervlakte, en ontdek direct diverse bouwkavels die aansluiten bij uw wensen. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook als u niet direct vindt waar u naar op zoek bent. Wij kijken graag met u mee op een passende bouwkavel voor u te vinden.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.