Over bouwgrond­vinden

Grond voor groei

Als katalysator in de markt brengt Bouwgrondvinden vraag en aanbod van commerciële bouwgrond samen. Door te verbinden, samenwerken en innoveren faciliteren wij dat ondernemers duurzaam kunnen groeien op de perfecte locatie. Onze partners realiseren bedrijfshuisvesting die een verrijking voor de omgeving is. Zo dragen wij bij aan ondernemerssucces en ruimtelijke kwaliteit.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Voor gemeentes

Weet jij wat de visie, ambitie en toekomstplannen van ondernemers en grondaanbieders in jouw gemeente zijn? Bouwgrondvinden gaat dagelijks met partijen in gesprek en weet dus precies wat er speelt. Wij nemen graag de rol van verbinder aan om aan kavels optimaal invulling te geven, voor ondernemers maar ook voor de omgeving. Wij delen de ambitie met gemeentes om tot optimale ruimtelijke kwaliteit te komen. De gemeente heeft hierin onmiskenbaar de belangrijkste rol, maar wij stellen ons graag op als partner om in samenwerking aan de slag te gaan met actuele thema’s en uitdagingen.

Team

Mark
Business Unit Manager
mark@bouwgrondvinden.nl
Hidde
Business Developer
hidde@bouwgrondvinden.nl
Anke
Marketing Manager
anke@bouwgrondvinden.nl

Vacatures

Bouwgrondvinden groeit! Wij zijn altijd op zoek naar ambitieus talent met een neus voor marktkansen. Momenteel staan onderstaande vacatures open. Staat er niets voor jou tussen, maar zie jij bij ons wel ‘grond voor groei’? Doe dan een open sollicitatie. Wie weet zitten wij binnenkort bij elkaar aan tafel.

Open sollicitatie
Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.