Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Misschien is er toch een match. Bouwgrondvinden is namelijk altijd op zoek naar talent!

Werken bij Bouwgrondvinden

Bouwgrondvinden is een ondernemende, ambitieuze “grow-up”. Vol enthousiasme werken we iedere dag aan het samenbrengen van vraag en aanbod van bouwgrond, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise. We werken daarbij intensief samen met onze collega’s van Van Dijk Groep en Unibouw. Dit betekent dat jij als medewerker veel vrijheid ervaart en kansen krijgt, terwijl je ook profiteert van de voordelen die werken voor een middelgrote organisatie biedt.

Bij Bouwgrondvinden steken we graag de handen uit de mouwen. We zijn oplossingsgericht, daadkrachtig, verbindend, vindingrijk en altijd op de hoogte van kansen en ontwikkelingen in de markt. Er heerst een informele bedrijfscultuur gebaseerd op vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Interesse?

Denk jij dat je goed bij onze organisatie past en dat je iets moois toe te voegen hebt? Dan horen wij graag van je! Dat kan telefonisch via 06 1637 9478 of per e-mail naar mark@bouwgrondvinden.nl.