Bouwgrond Zwolle

Bouwgrond Zwolle

Op bouwgrondvinden.nl vindt u alle beschikbare bouwgrond van Zwolle en de rest van Nederland overzichtelijk op een website. Als vestigingslocatie kan Zwolle, afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten, een strategische locatie zijn. Zwolle is namelijk het economische knooppunt van Noord- en Oost-Nederland. De bedrijventerreinen gevestigd in Zwolle kenmerken zich door de goede bereikbaarheid en een weidse opzet.

Bouwgrond in en rondom Zwolle vinden

Op bouwgrondvinden.nl kunt u eenvoudig zoeken naar beschikbare bouwgrond in Zwolle. Middels de vindservice kunt u hulp krijgen voor het vinden van de meest geschikte bouwgrond in Zwolle welke past bij uw wensen en uw bedrijfsactiviteiten. Onze database is zeer compleet en beschikt over actuele bouwgrond van Zwolle.

Zwolle Midden

 • Marslanden
  Dit is het grootste bedrijventerrein van Overijssel. De marslanden wordt doorkruist door de ringweg van Zwolle. Deze weg verbindt het bedrijventerrein langs zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28.

Zwolle Oost

 • Hessenpoort
  Hessenpoort heeft een centrale ligging in Zwolle en is direct gelegen aan de A28. Het is een bedrijventerrein waarbij duurzaamheid op de agenda staat. Door het gebied loopt de spoorlijn Zwolle – Meppel.
 • De Vrolijkheid
  Bedrijventerrein de Vrolijkheid ligt rondom de N35 (Ceintuurbaan) en pal aan de A28. Het Polymer Science Park (PSP) is tevens gelegen op bedrijventerrein de Vrolijkheid.

Zwolle West

 • Voorst
  Bedrijventerrein Voorst ligt aan de A28. Deze locatie is zowel bereikbaar via weg als via het water. Er is een waterverbinding rechstreeks via de Spooldersluis naar de IJssel. Het bedrijventerrein wordt gezien als een belangrijke economische pijler voor Zwolle. Het terrein bestaat uit drie delen; Voorst A, B en C.

  Voorst A bestaat met name uit lichte industrie. Ook de benzine-opslagtanks van Esso zijn hier gevestigd.
  Voorst B bestaat juist voornamelijk uit zware industrie, maar ook bijvoorbeeld het nieuwe hoofdkantoor van ABN Amro zit er.
  In Voorst C zijn voornamelijk groothandels, tuincentra en bouwmarkten gevestigd.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.