Bebouwingspercentage

Minimaal bebouwingspercentage

Het minimaal bebouwingspercentage geeft aan hoeveel vierkante meter van het kavel minimaal bebouwd dient te worden. Oftewel: op welke percentage oppervlak het beoogde pand minimaal moet komen. Deze informatie is meestal te vinden in het bestemmingsplan. Is dit bijvoorbeeld tussen de 50% en 80%, betekent dit dat er minimaal 50% van het kavel bebouwd dient te worden.

Maximaal bebouwingspercentage

Een maximaal bebouwingspercentage geeft aan hoeveel vierkante meter van een kavel maximaal bebouwd mag worden. Ofwel: welk percentage oppervlak van het kavel het beoogde pand maximaal mag bedragen. Deze informatie is meestal te vinden in het bestemmingsplan. Is dit bijvoorbeeld tussen de 55% en 85%, betekent dit dat maximaal 85% van het kavel bebouwd mag worden.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.