Bouwgrond Gelderland

Bouwgrond Gelderland

Bent u op zoek naar geschikte bouwgrond in de provincie Gelderland voor uw onderneming? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfspand bouwen? Of zoekt u bouwkavels op een goed bereikbare plek voor uw nieuwe distributiecentrum? Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod met duizenden kavels door heel Nederland. Bouwgrond speciaal bestemd voor zakelijke bouw.

Bouwgrond te koop Gelderland

Op Bouwgrondvinden.nl bieden we een uitgebreid aanbod bouwkavels in de provincie Gelderland. Bent u op zoek naar een unieke locatie? Geef een zoekopdracht op en kijk wat er aangeboden wordt. U kunt uw zoekopdracht geheel verfijnen, door een exacte locatie in te geven, de gewenste oppervlakte en een prijsrange. Geeft u zoekopdracht nog niet de gewenste resultaten? Dan kunt u ook uitgebreid zoeken. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om een passend voorstel te doen bij uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dagelijks worden er nieuwe advertenties voor bouwgrond aan ons aanbod toegevoegd. Via internet kunt u direct een aanvraag voor meer informatie indienen als u een bouwkavel heeft gevonden dat aansluit bij wat u zoekt.

Kenmerken bouwgrond provincie Gelderland

Gelderland is een provincie die zich richt op duurzame, aantrekkelijke en gezonde bedrijfsterreinen. Zo worden bijvoorbeeld zonnepanelen op bedrijfsdaken gestimuleerd. Al is het wel afhankelijk van het bedrijventerrein of hier aandacht voor is of niet. De overheid probeert toekomstbestendige bedrijventerreinen te ondersteunen op het gebied van energie, klimaat, economie, biodiversiteit en veiligheid.

Grote hoeveelheid aanbieders

Gelderland kent een groot terreinen speciaal voor bedrijven. We lichten er graag een aantal uit.

Industriekring Eekterveld

In de gemeente Epe is dit het belangrijkste industrieterrein. Er zijn ruim 100 ondernemers gevestgid die graag samenwerken en kennis uitdelen. Vanaf de A50 is dit terrein makkelijk te bereiken.

Bronckhorst

Binnen de regio Bronckhorst zijn er verschillende bedrijventerreinen die allemaal goed bereikbaar zijn, bijvoorbeeld via de A1 of N314. Voor verschillende typen ondernemingen kunt u passende bouwkavels vinden.

Bedrijventerrein Zutphen

Er zijn 3 bedrijventerreinen binnen Zutphen te vinden. Eén van de grootste terreinen in Gelderland is De Mars. Hier zijn meer dan 200 bedrijven gevestigd. Via de N348 is dit terrein goed bereikbaar. Ook ligt het nabij het station en zijn er nieuwe onderdoorgangen aangelegd. Wilt u bouwgrond vinden op dit bedrijventerrein? Kijk vooral op onze website wat hier aangeboden wordt.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.