Bouwgrond Nijmegen

Bouwgrond Nijmegen

Nijmegen is een ideale vestigingslocatie als uw bedrijf actief is in de technologie. Er is volop kennis aanwezig in specifieke branches. Daarnaast ligt Nijmegen vlakbij de Duitse grens wat, afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten, ook voordelig kan zijn. Wanneer een ontsluiting nabij een vliegveld de voorkeur heeft, zijn ook de luchthavens Schiphol en Düsseldorf eenvoudig te bereiken. Nijmegen heeft ook diverse treinstations zoals Nijmegen Centraal, Nijmegen Lent en Nijmegen Dukenburg. Kortom, geschikte bouwgrond voor uw onderneming vindt u zeker in de gemeente Nijmegen.

Actuele bouwgrond in en rondom Nijmegen

Op Bouwgrondvinden.nl is alle beschikbare bouwgrond in en rondom Nijmegen te vinden. Onze database wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Op onze website vindt u aanbod op bedrijventerreinen uit de diverse delen van de gemeente Nijmegen.

Nijmegen Lindenholt

  • BijsterhuizenBedrijventerrein Bijsterhuizen ligt tussen Nijmegen en Wijchen aan de A73 en de A326. Het bedrijventerrein heeft dus optimale logistieke verbindingen. Daarnaast zijn er bushaltes over het terrein te vinden en zijn er tevens verbindingen over het water en het spoor. Een bedrijventerrein met een multimodale ontsluiting dus.
  • West KanaaldijkHet bedrijventerrein West Kanaaldijk is gelegen aan het Maas-Waalkanaal. Het terrein is goed ontsloten richting de A73/A50. Tevens is er een openbare los- en laadwal aan het Maas-Waalkanaal gelegen.

Nijmegen Midden

  • Novio Tech CampusOp de Novio Tech Campus zijn bedrijven als NXP en Heinz Innovation Center gevestigd. Tevens zit er 52 Degrees, een internationaal onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor halfgeleiders/chip industrie en medische technologie. Een erg technologisch geörienteerde locatie dus.

Bouwkavels voor het realiseren van uw bedrijfsplannen vindt u zeker in de gemeente Nijmegen!

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.