Bouwgrond Achterhoek

Bouwgrond te koop Achterhoek

Als u op zoek bent naar bouwgrond in de Achterhoek voor het bouwen van bijvoorbeeld een distributiecentrum, een nieuw bedrijfspand of een bedrijfhal, dan helpen we bij Bouwgrondvinden.nl u graag verder. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Op onze website worden kavels aangeboden die een zakelijke bestemming hebben.

Bouwkavel Achterhoek

De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland. Verschillende gemeente waaronder Doetinchem, Zutphen en Winterswijk behoren tot deze regio. De omgeving wordt gekenmerkt door karakteristieke landschappen met middeleeuwse plaatsen en vele bossen. Qua industrie zijn er veel kleine familiebedrijven in de Achterhoek gevestigd. De aangeboden kavels zijn erg gevarieërd. Plaats vooral een zoekopdracht op onze website en ontdek het veelzijdige aanbod.

Ontwikkelingen in de Achterhoek

De Achterhoek wil aan een innovatief klimaat bouwen om zo vakmanschap te bevorderen. Duurzaamheid en sociale aspecten staan hierbij centraal. Heeft u een onderneming waar onderwijs, bedrijfsleven en overheid kunnen samenwerken? Dan is dit meer dan welkom in de Achterhoek. Gezien de omgeving zijn er ook veel agrarische bedrijven in de regio te vinden. Naar wat voor kavel bent u op zoek? Bekijk vooral de beschikbare kavels en zoek naar een passende nieuwe bouwgrond om u te vestigen.

Zoekopdracht geven op Bouwgrondvinden.nl

Bent u op zoek naar bouwkavels in de Achterhoek voor uw onderneming? Gebruik dan het zoekfilter op de homepage om snel een passend aanbod op de kaart getoond te krijgen. U kunt een zoekopdracht geven voor aangeboden kavels in een specifieke plaats of juist op minimale of maximale oppervlakte van bouwkavels zoeken. Ook kunt u bij de filters een prijslimiet instellen. Om de aangeboden bouwgrond verder te verfijnen, kunt u ook gebruik maken van uitgebreide zoekfilters. In de omschrijving van de bouwgronden vindt u meer informatie over de staat van de grond en bijvoorbeeld de bereikbaarheid en de ligging ten opzicht van toegangswegen.

Passend aangeboden kavel gevonden?

Heeft u uit het totale aanbod van duizenden kavels door heel Nederland een geschikte optie gevonden? Dan kunt u direct meer informatie opvragen. Wij brengen u graag in contact met de verkoper, de aannemer of particuliere eigenaar van de grond. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Woning voor particulieren

Voor particulieren die op zoek zijn naar een bouwkavel of nieuwbouwprojecten voor hun droomhuis is dit dus helaas niet de juiste plek. Wij richten ons echt op bouwkavels voor bedrijven. U kunt voor bouwgrond voor huizen het beste contact opnemen met makelaars in de regio.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.