Bouwgrond Tilburg

Bouwgrond Tilburg

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten kan Tilburg een interessante vestigingslocatie zijn. Tilburg heeft namelijk een centrale ligging in Zuid-Nederland en behoort tot de hardst groeiende logistieke hubs van Europa. Ook is de regio Tilburg – Waalwijk in mei 2017 uitgeroepen tot de nummer 1 e-fulfilment hotspot van Nederland. Als u op zoek bent naar bouwkavels, zijn er in de regio diverse mogelijkheden.

Internationaal ondernemersklimaat

Tilburg heeft een goede infrastructuur, bereikbaarheid en een ondernemersklimaat van internationaal niveau. Wat betreft de infrastructuur heeft Tilburg de beschikking over multimodaal vervoer; Rotterdam en Antwerpen zijn op zeer korte afstanden, vliegvelden op ongeveer een uur afstand en per spoor zijn zelfs plaatsen in China via een directe verbinding bereikbaar. Ook de binnenstad is makkelijk bereikbaar door middel van 3 treinstations en een netwerk van busverbindingen.

Naast de logistieke pluspunten is Tilburg ook een onderwijsstad. Tilburg beschikt dus over een hoogopgeleide beroepsbevolking.

Bouwgrond in en rondom Tilburg vinden

Bouwgrond en bouwkavels in Tilburg worden vaak beheerd door verschillende partijen. Bouwgrondvinden.nl weet van wie de beschikbare bouwgrond is en wij brengen u graag in contact met de eigenaren van beschikbare bouwgrond. Onze database is compleet en actueel en op onze website vindt u aanbod op bedrijventerreinen uit de verschillende delen van Tilburg. Hier kunt u naar eigen wens een nieuw bedrijfsgebouw werkelijkheid laten worden.

Tilburg Zuid

 • Het Laar
  Het Laar is gelegen in Tilburg-Zuid aan de A58. Het is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Rhenus Contract Logistics is hier gevestigd.
 • Katsbogten
  Het bedrijventerrein Katsbogten ligt pal aan de A58 en vlakbij Tilburg-Zuid en Goirle. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid zijn hier voornamelijk logistieke bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein is in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen.
 • Werklandschap Wijkevoort
  Werklandschap Wijkevoort is een nieuw bedrijventerrein ten zuidwesten van Tilburg. Het zal een bedrijventerrein worden voor voornamelijk Smart Logistics en moderne industrie. Het bedrijventerrein ligt bij ecologische verbindingszones.

Tilburg West

 • Tradepark 58
  Tradepark 58 ligt aan de zuidzijde van Tilburg aan de A58. Op dit bedrijventerrein zijn strenge eisen voor beeldkwaliteit, vormgeving is bijna net zo belangrijk als de partij die zich wil vestigen. Het is dan ook een erg innovatief park.

Tilburg Noord

 • Kraaiven
  Bedrijventerrein Kraaiven is langs het Wilhelminakanaal gelegen langs de noordrand van Tilburg. Op dit terrein zijn grootschalige handels- en productiebedrijven gevestigd. Kraaiven wordt aan de oostkant begrensd door de Midden-Brabantweg en is goed bereikbaar vanuit de haven van Rotterdam.
 • Zwaluwenbunders
  Op bedrijventerrein Zwaluwenbunders is ruimte voor grootschalige logistiek. Er is grote aandacht voor duurzaamheid en landschappelijke inpassing. De randweg van Tilburg biedt een snelle verbinding met de snelwegen A58 en A65. Steden als Antwerpen, Rotterdam, Venlo, Arnhem en Utrecht zijn binnen een uur te bereiken.

Tilburg Oud-Noord

 • Kanaalzone
  Bedrijventerrein Kanaalzone ligt dichtbij de binnenstad van Tilburg en langs het Wilhelminakanaal. Het is het oudste bedrijventerrein van Tilburg. De ontsluiting naar snelwegen is prima, maar het gebied is tevens goed bereikbaar voor niet-automobilisten.

Tilburg Oost

 • Loven
  Bedrijventerrein Loven wordt begrensd door de Bosscheweg, de spoorlijn Tilburg – Den Bosch, Burgemeester Rechtweg, Centaurusweg en het Wilhelminakanaal. Hierdoor heeft het bedrijventerrein een ontsluiting zowel per spoor, per water als op het omliggende wegennet.

Tilburg Berkel-Enschot

 • Schepersven
  Opvallend aan bedrijventerrein Schepersven is dat hier Tilburgse bedrijven gevestigd zijn. Het terrein heeft een ideale ligging, zowel met de auto als met de fiets. Het terrein is voornamelijk geschikt voor groothandel en productie. De containerterminals van bedrijventerrein Loven zijn vlakbij. Hierdoor is er de mogelijkheid om containers per spoor of per water te transporteren.
 • Bedrijvenpark Enschot
  Dit park is voornamelijk gericht op de lokale vraag binnen de gemeente Tilburg. Het terrein met kavels heeft een goede locatie; het ligt langs de nieuwe ringweg van Tilburg, de op- en afrit van de A65 zijn op 1.700 meter afstand en bedrijvenpark Enschot ligt nabij knooppunt Baars, en sluit aan op de A58 (Breda – Eindhoven) en de A65 (Tilburg – ‘s-Hertogenbosch).

Tilburg Reeshof

 • Vossenberg
  Bedrijventerrein Vossenberg heeft het Wilhelminakanaal aan de ene kant en de Tilburgse Randweg aan de andere kant. De Vossenberg heeft een sterk modern industrieel cluster en de logistieke sector is sterk vertegenwoordigd. Bedrijven als Tesla, Fuji en Coolblue zijn hier gevestigd. Bedrijven van milieucategorie 3, 4 en eventueel 5 mogen zich op bedrijventerrein Vossenberg vestigen. Er is een containerterminal aan het Wilhelminakanaal die in verbinding staat met de Rotterdamse en Antwerpse haven. Vanaf het najaar van 2018 wordt hier gevaren met elektrische containerschepen.

Tilburg Udenhout

 • Kreitenmolen
  Bedrijventerrein Kreitenmolen ligt aan de rand van Udenhout. Kreitenmolen ligt vlakbij uitvalswegen richting ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Waalwijk en Eindhoven. Perfect als u op zoek bent naar bouwkavels met goede bereikbaarheid.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.