Bouwgrond Uden

Bouwgrond Uden

Uden heeft veel te bieden op het gebied van bouwen. Uden ligt centraal in de driehoek Eindhoven – Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch. Op bouwgrondvinden.nl komt u gemakkelijk in contact met de eigenaren van de bouwgrond in Uden. Uden heeft daarnaast een landelijke, rustige omgeving en is gelegen aan de A50. Ook heeft Uden een snelle verbinding met de A2 en de A73.

Bouwgrond in en rondom Uden vinden

Op bouwgrondvinden.nl komt u gemakkelijk in contact met de eigenaren van bouwgrond in Uden. Onze database wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Ook wanneer u beschikt over bouwgrond die u graag wil verkopen, ondersteunen wij u graag met de verkoop van uw bouwgrond door u in contact te brengen met potentiële kopers.

Goorkens

Bedrijventerrein Goorkens is gelegen aan de oostkant van Uden. Het terrein is goed bereikbaar vanaf zowel de A50 als via de Middenpeelweg (A73). Goorkens is primair ontsloten via de Zeelandsedijk en de Kromstraat.

Loopkant Liessent

Loopkant Liessent is ook gelegen aan de oostkant van Uden. Op dit bedrijventerrein heeft een herstructurering en modernisering plaatsgevonden om het een aantrekkelijkere vestigingslocatie te maken. Met name bedrijven gericht op de lokale economie zijn hier te vinden en het is het oudste en grootste bedrijventerrein van de gemeente Uden.

Vluchtoord

Bedrijventerrein Vluchtoord is gelegen aan de noordoostzijde van Uden nabij de A50. Het is goed ontsloten via de Industrielaan. Vluchtoord is een representatieve, aantrekkelijke vestigingslocatie met voornamelijk bedrijven uit de woonkernen van de gemeente Uden.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.