Ik zoek bouwgrond

Bouwgrond vinden

Bouwgrond zoeken door heel Nederland, dat doet u natuurlijk bij Bouwgrondvinden.nl. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar kavel in Zuid-Holland, Zeeland of Groningen of juist gemeenten zoals Utrecht, Eindhoven, Zwolle of Rotterdam. Beschikbare kavels staan bij élkaar verzameld in één duidelijk overzicht. Wij maken een bouwkavel zoeken voor zakelijke doeleinden zo eenvoudig voor u. Ook met onze gepersonaliseerde vindservice.

Hoe werkt Bouwgrondvinden.nl?

Om te zien hoe het zoeken naar een bouwkavel werkt, kunt u een uitgebreide visuele uitleg bekijken in onderstaande video.

Bouwkavels aangeboden voor bedrijven en industrie

Bent u op zoek naar bouwgrond voor bedrijfsmatig vastgoed? Op Bouwgrondvinden.nl vindt u snel en eenvoudig de meest geschikte bouwgrond. Op de homepage ziet u het complete overzicht van beschikbare bedrijfsgrond in Nederland.

Door middel van het filter kunt u het aanbod samenstellen op basis van uw specifieke locatiecriteria. Vervolgens kunt u op de kavels klikken om de kavelgegevens te bekijken en extra informatie op te vragen.

Vindservice voor bouwkavels

Via 'Mijn vindservice' kunt u onze persoonlijke hulp inschakelen voor het vinden van de optimale locatie voor uw bedrijf. Hiervoor heeft u wel een account nodig. Vul hiernaast uw gegevens in voor het aanmaken van uw persoonlijke account.

Locatie inventarisatie

Heeft u een locatie gevonden, maar wilt u ook inzicht in vergelijkend aanbod in de buurt? In dat geval bieden wij u de mogelijkheid aan om een locatie inventarisatie uit te laten voeren. Daarbij hanteren we onderstaand stappenplan.

  1. U geeft de gewenste kavelafmeting aan en het zoekgebied waar u uw bedrijf wilt vestigen.
  2. Bouwgrondvinden.nl stelt op basis van uw wensen een inventarisatie op (ca. 10 kavels).
  3. Deze inventarisatie wordt aan u gepresenteerd.
  4. In overleg stellen we een top 3 samen.
  5. In een vervolgtraject voeren we een locatieonderzoek uit.
  6. Op basis daarvan selecteren we de optimale locatie voor uw bedrijf.

Contact met Bouwgrondvinden.nl

Indien u vragen heeft dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Bouwgrondvinden.nl.

0492 - 338017
info@bouwgrondvinden.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten