Bedrijfsgrond te koop

Bedrijfsgrond te koop

Bent u van plan een nieuw bedrijfspand te gaan bouwen? En wilt u daarvoor bedrijfsgrond zoeken? Of heeft u bouwgrond dat u wilt verkopen? Bouwgrondvinden.nl is een platform waarop alle beschikbare bedrijfsgrond van Nederland te vinden is. In de interactieve kaart is een actueel overzicht te zien van beschikbare grond in Nederland.

Met het filter kunt u uw specifieke eisen invullen, zoals gewenste perceeloppervlakte, plaats en prijs. En u kunt op basis van uw criteria geschikte grond zoeken en vinden. Op deze manier kunt u naar bedrijfsvastgoed op de ideale plek voor uw organisatie zoeken.

Bedrijfskavels op plaats filteren

Bouwgrondvinden.nl beschikt over circa 1.000 bedrijfskavels. Verschillende partijen bieden deze grond aan; makelaars, gemeentes en/of particuliere eigenaren. Wanneer u interesse heeft in grond voor uw bedrijfsruimte, kunnen wij u in contact brengen met de eigenaar van deze grond.

Bedrijfsgrond aanbieden

Heeft u zelf grond geschikt voor de bedrijfsruimte van een onderneming in bezit? En wilt u deze graag verkopen? U kunt via ons uw kavel vrijblijvend aanbieden. Dit kunt u doen door hier op de pagina een account aan te maken. U kunt eenvoudig het formulier invullen. Wilt u meer informatie hierover of hulp hierbij? Dan kunt u contact opnemen met Bouwgrondvinden.nl via 0492 - 338017.

Divers aanbod

Gezien het brede aanbod van bedrijfsvastgoed, zijn ook de gronden die wordt aangeboden divers. Of u nu grond wilt kopen voor kantoorbouw, voor industrie of een e-fullfillment centrum, bij Bouwgrondvinden.nl vindt u de meest geschikte bouwgrond passend bij uw productieproces en de benodigde bedrijfsruimte.

Locatie in Nederland

Het aanbod voor bedrijven is verspreidt door het land. Dit kan bouwgrond zijn op een reeds bestaand bedrijventerrein in een gemeente en grote bedrijvenparken door Nederland. Daarnaast bieden we ook bedrijfsgrond op andere plekken door het land.

Vindservice

Met een account kunt u tevens gebruik maken van de vindservice van Bouwgrondvinden.nl. Met behulp van deze vindservice kunt u uw zoektocht naar bedrijfsgrond vereenvoudigen. U kunt namelijk een zoekprofiel met uw specifieke locatiecriteria opslaan. Ook kunt u uw favoriete bedrijfsgrond opslaan.

Locatie inventarisatie

Zou u graag persoonlijke hulp ontvangen bij het vinden van bedrijfsgrond? In dat geval kunt u Bouwgrondvinden.nl inschakelen voor een inventarisatie op maat. Wij hanteren daarbij volgend stappenplan:

1.   U geeft de gewenste kavelafmeting aan en het zoekgebied waar u uw bedrijf wilt vestigen.
2.   Bouwgrondvinden.nl stelt op basis van uw wensen een inventarisatie op (ca. 10 kavels).
3.   Deze inventarisatie wordt aan u gepresenteerd.
4.   In overleg stellen we een top 3 samen.
5.   In een vervolgtraject voeren we een onderzoek uit.
6.   Op basis van de resultaten selecteren we de optimale locatie voor uw bedrijf.

Indien u vragen heeft dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Bouwgrondvinden.nl.

0492 - 338017
info@bouwgrondvinden.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten