Bouwgrond Groningen

Bouwgrond Groningen

Op bouwgrondvinden.nl kunt u eenvoudig zoeken naar alle beschikbare bouwgrond in Groningen. Groningen is de grootste stad van het noorden, en daarmee het economische hart van Noord-Nederland, wat het een interessante vestigingslocatie maakt. Daarnaast beschikt Groningen en omstreken over een jonge en hoogopgeleide bevolking. Zo is er de Rijksuniversiteit, de Hanzehogeschool en het UMCG.

Bouwgrond in en rondom Groningen vinden

Op zoek naar bouwgrond in Groningen? Op bouwgrondvinden.nl wordt alle beschikbare bouwgrond voor bedrijven in Nederland in één overzicht weergegeven. In de praktijk blijkt het vaak lastig te achterhalen van wie de beschikbare bouwgrond is. Bouwgrondvinden.nl heeft deze informatie wel en brengt u graag in contact met deze eigenaren. Op onze website hebben we aanbod op bedrijventerreinen uit de volgende delen van Groningen:

Groningen Oost

 • Driebond
  Bedrijventerrein Driebond is gelegen aan de oostkant van Groningen en is gelegen langs de N7 en de N46. Het bedrijventerrein beschikt over goede zichtlocaties vanaf de weg. Samen met Euvelgunne en Eemspoort vormt dit het belangrijkste industriegebied van Groningen.
 • Eemspoort
  Eemspoort is gelegen langs de N7/A7 en is tevens goed ontsloten via het openbaar vervoer. Het NS-station is goed te bereiken en er zijn diverse bushaltes op loopafstand. Zoals hiervoor benoemd vormt de Eemspoort samen met Driebond en Euvelgunne het belangrijkste industriegebied van Groningen.
 • Euvelgunne
  Dit bedrijventerrein is gelegen in het zuidoosten van Groningen en langs de A7. Samen met Driebond en Eemspoort vormt Euvelgunne het belangrijkste industriegebied van Groningen.
 • Noorderhoogebrug (Het Witte Lam)
  Het Witte Lam is een kleinschalig bedrijventerrein. Dit bedrijventerrein ligt langs de rondweg van Groningen en ligt nabij het centrum van Groningen.
 • Oosterhoogebrug
  Oosterhoogebrug is vlakbij de ring gelegen, waardoor er een snelle ontsluiting is via de A7 of de A28. Tevens is Oosterhoogebrug vanuit de stad goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met de fiets.

Groningen West

 • Peizerweg/Suiker Unie
  Dit bedrijventerrein is voor het grootste deel in gebruik door Suiker Unie. Het terrein is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het ligt namelijk langs de rondweg van Groningen en daarmee ben je snel op de snelwegen A7 of A28.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.