Bouwgrond Friesland

Bouwgrond Friesland

Bent u op zoek naar bouwgrond in Friesland? Bouwgrondvinden.nl biedt een uitgebreid aanbod aan kavels waar u heel goed een nieuw bedrijfskantoor, een e-fullfillment center of een productiehuis kunt bouwen. De bouwgrond die op onze website wordt aangeboden in de provincie Friesland kan in handen zijn van bijvoorbeeld particulieren, de overheid of andere bedrijven. Wij brengen u graag in contact met de verkoper van het meest geschikte bouwkavel voor uw onderneming.

Bouwgrond Friesland: zoeken en vinden

In Friesland is een breed aanbod van bouwkavels. Geef vooral een zoekopdracht op onze website met onder meer het gewenste oppervlakte en u ziet direct de bouwkavels die passen bij uw wensen. Per aangeboden kavel kunt u meer informatie en een omschrijving van de grond bekijken. Natuurlijk kunt u ook uw gegevens achterlaten, zodat we u meer informatie over het bouwkavel kunnen sturen.

Bouwkavels in Friesland

Er zijn diverse bedrijventerreinen in de provincie Frielsnad waar bouwgrond en kavels voor nieuwbouw worden aangeboden. We vertellen u graag iets meer over de verschillende terreinen waar bouwgrond wordt aangeboden. Dit kan grond in zowel de provincie als bij een stad zijn.

Internationaal Bedrijvenpark Friesland

Dit ruim opgezette bedrijvenpark is zeer geschikt voor logistiek. Het ligt namelijk in de oksel van het Klaverblad A7-A32 en heeft zichtlocaties langs zowel de A32 als de A7. De directe ontsluiting op snelwegen, maakt dat hier veel logistieke dienstverleners gevestigd zijn. Ook is een zuivelcluster. Als u op zoek bent naar een kavel op een strategisch gelegen bedrijventerrein, moet u zeker hier eens een kijkje nemen.

Bedrijventerrein Schipsloot

In de gemeente Weststellingwerf vindt u diverse bedrijventerreinen. Dit komt mede door de gunstige ligging in Zuidoost-Friesland aan de A32. Ook is deze plek goed per trein bereikbaar. Bedrijventerrein Schipsloot bestaat uit verschillende terreien, waarbij Schipsloot 1 het industrieel centrum vormt.

Bedrijventerrein Burgum-Sumar

Aan de zuidzijde dichtbij de plaats Burgum in de gemeente Tytsjerksteradiel vindt u dit bedrijvenpark met bouwkavels die geschikt zijn voor grotere bedrijven. Zijn ligging nabij het Prinses Margrietkanaal zorgt dat er deel water gerelateerde ondernemingen gevestigd zijn.

Bedrijvenpark Drachten Azeven

Dit bedrijventerrein ligt in het noorden van de gemeente Opsterland. Zijn centrale ligging op het snijvlak van de A7 en N381, zorgt er er veel logistieke en daaraan verbonden ondermeningen gekozen hebben voor kavels en bouwgrond dit bedrijvenpark.

Businesspark Friesland

Dit bedrijventerrein ligt aan de noordkant van Heerenveen. Het is makkelijk bereikbaar, aangezien het ten zuide van de A7 ligt, tussen Heerenveen en Joure. Als u als onderneming een kavel zoekt waar u kantoren of juist een showroom kunt bouwen om bijvoorbeeld ook klanten te ontvangen, is dit bedrijventerrein heel representatief.

Bedrijventerrein Kanaal

Pal aan de A7 tussen Heerenveen en Joure vindt u aan de noordkant van Heerenveen bedrijventerrein Kanaal. Het terrein ligt verder ten weste van de spoorlijn Zwolle-Leeuwaren. Het is een traditioneel gemengd bedrijventerrein dat makelijk bereikbaar is. U vindt u relatief veel ondernemingen die in de metaalsector actief zijn.

Bedrijventerrein Ooostpoort

In Harlingen vindt u bedrijventerrein Oostpoort en Oostpoort II. Harlingen biedt prima wegverbindingen als ook water- en spoorverbindingen. Het bedrijventerrein biedt goede voorzieningen en veel ruimte. Gezien zijn representatieve uitstraling is dit terrein met bouwgrond zeer geschikt voor servicebedrijven, automobielbedrijven als ook transportbedrijven en groothandels die op zoek zijn naar een bouwkavel.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.