Bouwgrond Eindhoven

Bouwgrond Eindhoven

Eindhoven is de technische hoofdstad van Nederland. Mede om die reden heeft Eindhoven een innovatief karakter. Op het gebied van techniek is hier een schat aan kennis te vinden. Dit komt door de aanwezigheid van bedrijven als Philips en ASML en onderwijsinstellingen als de Technische Universiteit en de Design Academy.

Bouwgrond in en rondom Eindhoven vinden

Bouwgrondvinden.nl is hét platform waar alle beschikbare bouwgrond voor bedrijven in Nederland eenvoudig en overzichtelijk weergegeven wordt. Wij kunnen je direct in contact brengen met de eigenaren van de bouwgrond op bedrijventerreinen in Eindhoven. Vraag en aanbod van bouwgrond brengen wij op deze manier samen. Op Bouwgrondvinden.nl vindt u onder andere bouwgrond op bedrijventerreinen uit de volgende delen van Eindhoven:

Eindhoven Centrum

 • TU/e Science Park (bedrijvencluster)
  TU/e Science Park is een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor studenten, onderzoekers en ondernemers. Het Centraal Station en het centrum van Eindhoven zijn op loopafstand. Het is een open en groen terrein. Onderzoeksfaciliteiten zoals het Nanolab en de Windtunnel zijn beschikbaar.

Eindhoven Gestel

 • High Tech Campus
  De High Tech Campus wordt ook wel de slimste vierkante kilometer van Europa genoemd. Er is een schat aan kennis en expertise door de aanwezigheid van technische, internationale bedrijven als Philips, ASML, DAF, VDL en TomTom. Het bedrijventerrein heeft een eigen aansluiting van de HTCE op de Randweg Eindhoven (A67/A2). Het terrein is tevens nabij treinstation Eindhoven gelegen, via waar een snelle intercity naar Amsterdam (Schiphol), Rotterdam (Haven) en een groot aantal plaatsen in Duitsland en België gaat. Eindhoven Airport is tevens in de buurt. Dit is de op één na grootste luchthaven van Nederland en heeft een directe verbinding met meer dan 70 Europese bestemmingen.

Eindhoven Strijp

 • Brainport Industries Campus
  Op Brainport Industries Campus komen de meest succesvolle en innovatieve bedrijven uit de Brainport Regio samen. Het bedrijventerrein staat in het teken van productontwikkeling en technologie. Dit zal dan ook één van de redenen zijn dat deze regio bovenaan in Europa staat op het gebied van patentaanvragen. Nabij deze campus zit ASML, de High Tech Campus en de Technische Universiteit Eindhoven. Ook is het gelegen te midden van één van de grootste stadsparken.
 • De Hurk
  De Hurk is het grootste bedrijventerrein van Eindhoven en is gelegen tussen de A2 en de Eindhovense Ringweg. Het bedrijventerrein heeft goede aansluitingen op de hoofdinfrastructuur van wegen (A22/N2) en het Beatrixkanaal.
 • Eindhoven Airport
  Eindhoven Airport is een hoogwaardig bedrijventerrein grenzend aan Eindhoven Airport. Het busstation van de HOV-lijn bevindt zich aan de luchthavenweg.
 • Fligt Forum
  Eindhoven Airport ligt direct naast het Flight Forum. Ook is er een centrale bushalte op het businesspark voor een goede ontsluiting. Vanzelfsprekend is er ook een goede ontsluiting per vliegtuig.
 • GDC Eindhoven - Acht
  Aan de zuidoostzijde van het bedrijventerrein is een railterminal aanwezig. Ook heeft GDC Eindhoven - Acht brede wegen. Op het bedrijventerrein is een facilitair centrum aanwezig. Dat wil zeggen dat er o.a. een tankstation, vrachtwagengarage en truckersrestaurant aanwezig is. Op termijn komt er een tweede aansluiting op de snelweg.
 • Park Forum
  Park Forum is een modern, gemengd bedrijventerrein centraal in de Brainport Regio gelegen. Het bedrijventerrein is gelegen aan de westzijde van Meerhoven. Eindhoven Airport is op steenworp afstand gelegen. Ook ligt het vlakbij de aansluiting op de snelweg (de A2).

Eindhoven Woensel-Noord

 • Kapelbeemd
  Kapelbeemd is goed te bereiken met de auto en is goed zichtbaar vanaf de snelweg. Het bedrijventerrein ligt aan de oostkant van Eindhoven langs de snelwegen de A2 en de A50. De A2 en de A58 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Hiermee zijn er directe verbindingen richting Best, Oirschot, Eindhoven Airport en het centrum van Eindhoven.
 • Achtse Barrier
  Bedrijventerrein Achtse Barrier grenst aan de gelijknamige woonwijk in Eindhoven Noord. Er is een diversiteit aan lokaal, nationaal en internationaal opererende bedrijven. Achtse Barrier heeft een goede ontsluiting en bereikbaarheid. Het is gelegen aan de uitvalsweg naar het centrum van Eindhoven en de op- en afrit van de A2 (Amsterdam - Maastricht). Middels het OV is het ook een goed te bereiken bedrijventerrein.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten