Bouwgrond Amsterdam

Bouwgrond Amsterdam

De bouwgrond in Amsterdam wordt beheerd door verschillende partijen zoals overheden, bedrijven en/of particulieren. Amsterdam als vestigingslocatie heeft veel te bieden. Amsterdam is wereldwijd bekend mede dankzij Schiphol. Ook de haven van Amsterdam zorgt ervoor dat Amsterdam als populaire vestigingslocatie wordt gezien. Dit is namelijk één van 's-werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Het gebied rondom Amsterdam heeft dan ook een intermodaal netwerk van het spoor, weg en de binnenwateren. Tevens heeft het gebied short-sea-verbindingen met Scandinavië, Groot-Brittanië, de Baltische Staten en Rusland. In Amsterdam zijn veel jonge, goed opgeleide mensen en internationaal gezien is Amsterdam ook een aantrekkelijke stad voor expats.

Actuele bouwgrond in en rondom Amsterdam

Bent u op zoek naar bouwgrond in de buurt van Amsterdam? Bouwgrondvinden.nl heeft een zeer complete en actuele database en weet exact van welke instanties en/of persoon de bouwgrond is. Bouwgrondvinden.nl kan u in contact brengen met de juiste partij. Op onze website vindt u aanbod op bedrijventerreinen uit de volgende delen van Amsterdam:

Amsterdam Zuidoost

 • Amstel III
  Het bedrijventerrein Amstel III ligt tussen de Arena en het UMC en bezit de metrostations Bullewijk en Holendrecht. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A2, de A9 en de A10. Ook Schiphol is goed bereikbaar vanuit dit bedrijventerrein.

Amsterdam Nieuw-West

 • Sloterdijk II
  Bedrijventerrein Sloterdijk II ligt tussen Sloterdijk Centrum en Sloterdijk III. Sloterdijk II is, net als Sloterdijk I, onderdeel van het bedrijventerrein Westpoort. Op bedrijventerrein Westpoort ligt tevens de vierde haven van Europa.
 • Sloterdijk III
  Sloterdijk III heeft twee op- en afritten aan de nieuwe Westrandweg (A5) en is, net als de andere Sloterdijk bedrijventerreinen onderdeel van bedrijventerrein Westpoort. De zeehaven en luchthaven Schiphol zijn in de directe nabijheid van dit bedrijventerrein. Hierdoor zijn er voornamelijk bedrijven binnen de distributie te vinden.

Amsterdam Oost

 • Amstel Business Park Zuid
  Dit bedrijventerrein ligt gunstig nabij de snelwegen A2 en A10. Tevens bevat dit Amstel Business Park Zuid de OV stations Overamstel, van der Madeweg en Duivendrecht. Het bedrijventerrein is op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam.

Amsterdam Osdorp

 • Business Park Amsterdam Osdorp
  Het bedrijventerrein ligt op 15 minuten rijden van zowel Schiphol als het centrum van Amsterdam. Door de S106 is er tevens een directe aansluiting op de A9 en Business Park Amsterdam Osdorp ligt nabij de A4, A5 en A10. Tram 1 is er voor de verbinding naar Amsterdam Centraal

Amsterdam Westpoort

 • Sloterdijk I
  Sloterdijk I is onderdeel van het bedrijventerrein Westpoort en ligt op 10 minuten afstand fietsen van Amsterdam Centrum. Daarnaast ligt het terrein direct aan de ringweg (A10) en het eindstation van Metro 50 ligt in het gebied van Sloterdijk I. Hier zijn o.a. veel groothandels gevestigd.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten