Bouwgrond Gelderland

Bent u op zoek naar geschikte bouwgrond in de provincie Gelderland voor uw onderneming? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfspand bouwen? Of zoekt u bouwkavels op een goed bereikbare plek voor uw nieuwe distributiecentrum? Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod met duizenden kavels door heel Nederland. Bouwgrond speciaal bestemd voor zakelijke bouw.

Bouwgrond te koop gelderland

Op Bouwgrondvinden.nl bieden we een uitgebreid aanbod bouwkavels in de provincie Gelderland. Bent u op zoek naar een unieke locatie? Geef een zoekopdracht op en kijk wat er aangeboden wordt. U kunt uw zoekopdracht geheel verfijnen, door een exacte locatie in te geven, de gewenste oppervlakte en een prijsrange. Geeft u zoekopdracht nog niet de gewenste resultaten? Dan kunt u ook uitgebreid zoeken. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om een passend voorstel te doen bij uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dagelijks worden er nieuwe advertenties voor bouwgrond aan ons aanbod toegevoegd. Via internet kunt u direct een aanvraag voor meer informatie indienen als u een bouwkavel heeft gevonden dat aansluit bij wat u zoekt.

Kenmerken bouwgrond provincie Gelderland

Gelderland is een provincie die zich richt op duurzame, aantrekkelijke en gezonde bedrijfsterreinen. Zo worden bijvoorbeeld zonnepanelen op bedrijfsdaken gestimuleerd. Al is het wel afhankelijk van het bedrijventerrein of hier aandacht voor is of niet. De overheid probeert toekomstbestendige bedrijventerreinen te ondersteunen op het gebied van energie, klimaat, economie, biodiversiteit en veiligheid.

Grote hoeveelheid aanbieders

Gelderland kent een groot terreinen speciaal voor bedrijven. We lichten er graag een aantal uit.

Industriekring Eekterveld

In de gemeente Epe is dit het belangrijkste industrieterrein. Er zijn ruim 100 ondernemers gevestgid die graag samenwerken en kennis uitdelen. Vanaf de A50 is dit terrein makkelijk te bereiken.

Bronckhorst

Binnen de regio Bronckhorst zijn er verschillende bedrijventerreinen die allemaal goed bereikbaar zijn, bijvoorbeeld via de A1 of N314. Voor verschillende typen ondernemingen kunt u passende bouwkavels vinden.

Bedrijventerrein Zutphen

Er zijn 3 bedrijventerreinen binnen Zutphen te vinden. Eén van de grootste terreinen in Gelderland is De Mars. Hier zijn meer dan 200 bedrijven gevestigd. Via de N348 is dit terrein goed bereikbaar. Ook ligt het nabij het station en zijn er nieuwe onderdoorgangen aangelegd. Wilt u bouwgrond vinden op dit bedrijventerrein? Kijk vooral op onze website wat hier aangeboden wordt.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten