Tech

Tech

Bent u op zoek naar bouwgrond op een locatie die alles te maken heeft met Tech? Wilt u weten wat de beste locatie is voor de bouw van uw productiehal? Bouwgrondvinden.nl heeft talloze bouwkavels op verschillende Tech gerelateerde gebieden. Bent u actief in de Tech industrie, dan is het interessant om u te vestigen in één van de onderstaande gebieden.

Brainport Eindhoven

Wanneer je bouwgrond zoekt voor een Tech-gerelateerd bedrijf is Eindhoven the place to be. Brainport Eindhoven is de toptechnologieregio van wereldformaat. Hier worden vele innovatieve en technologische oplossingen bedacht ten behoeve van ons dagelijks leven. Bedrijven als Philips, DAF en ASML zijn hier dan ook gevestigd en in combinatie met de Technische Universiteit Eindhoven zorgt dit voor een schat aan technologische kennis en ontwikkelingen. Deze grote bedrijven kunnen dan ook veel investeren in R&D, waardoor Brainport Eindhoven up-to-date kan blijven en kan blijven ontwikkelen en concurreren.

High Tech Campus

Ook de High Tech Campus bevindt zich in de Brainport regio. Het wordt ook wel de slimste vierkante kilometer van Europa genoemd en het motto is; turning technology into business. High Tech Campus is een op technologie gerichte bedrijvencampus aan de rand van Eindhoven en Waalre. Hier zitten zo’n 160 bedrijven verspreid over 103 hectare grond. De campusbedrijven, die het centrum van Brainport vormen, zijn verantwoordelijk voor bijna 40% van alle patentaanvragen in Nederland.

Cleantech regio

Cleantech regio is technisch op een andere manier. Deze regio wil samen naar een schone toekomst. De organisatie bestaat uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Deze gemeenten werken samen met ondernemers, onderwijs en onderzoek aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. De ambitie is om in 2030 energieneutraal te zijn.

Technologie Kring Twente

Twente wordt ook wel ‘de meest ondernemende hightech regio van Nederland’ genoemd. De Technologie Kring Twente is een actief en informeel netwerk. Binnen dit netwerk bevinden zich zo’n 150 kennis- en technologie intensieve bedrijven in de regio Twente. De activiteiten die zij binnen deze regio organiseren zijn erop gericht om ondernemerschap en groei te stimuleren. Bedrijven die aangesloten bij dit netwerk zijn bijvoorbeeld Z-Tech, TEGEMA en MASER Engineering B.V.

Voorbeelden van bedrijventerreinen die zich in deze regio bevinden zijn het kennispark Twente, Euregio bedrijvenpark Enschede, bedrijvenpark Twente Almelo en Luchthaven Twente-Technology base Twente.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.