Multimodale ontsluiting

Toegankelijkheid

Multimodale ontsluiting betekent dat er op verschillende manieren transport kan worden vervoerd. Ontsluiting duidt op de mate van toegankelijkheid van een gebied, in het geval van bouwgrond van een kavel of bedrijventerrein. Multimodaal wil zeggen op meerdere manieren. Een gebied met een multimodale ontsluiting heeft bijvoorbeeld een ontsluiting per weg, water en spoor in de directe nabijheid.

Soort ontsluiting

Het soort ontsluiting dat benodigd is, is voor iedere ondernemer verschillend. Worden producten vervoerd naar andere (verre) landen, dan is een vliegveld of haven in de buurt een belangrijke eis. Heb je als bedrijf daarnaast een groot personeelsbestand (nodig), dan is het tevens van belang dat er een snelle ontsluiting is via de snelweg en/of fietspaden om de bereikbaarheid voor personeel te optimaliseren. Distribueer je producten slechts binnen Nederland? In dat geval volstaat een goede ontsluiting per snelweg. Het kan dus ook zijn dat meer dan één van deze eisen van belang zijn. Het is dan belangrijk om een locatie te vinden met een multimodale ontsluiting.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.