Life Sciences & Health

Life Sciences & Health

Bent u op zoek naar bouwgrond op een locatie die alles te maken heeft met Life Sciences & Health? Wilt u weten wat de beste locatie is voor de bouw van uw bedrijfspand? Bouwgrondvinden.nl heeft talloze bouwkavels op verschillende Life Sciences & Health gerelateerde gebieden. In Nederland zijn diverse regio’s die te maken hebben met Life Sciences & Health.

 

Health Valley

Nijmegen wordt ook wel de ‘city of health’ genoemd. In Nijmegen zit een netwerk genaamd Health Valley. Dit is hét zorginnovatie netwerk van Nederland binnen de Life Sciences & Health. Via deze organisatie ontmoeten, verbinden en versterken bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden elkaar. Vorig jaar waren er ruim 300 partners in Life Sciences & Health en zo’n 200 innovatieve samenwerkingen. Partners van deze organisatie zijn bijvoorbeeld de Radboud Universiteit, gemeente Nijmegen en gemeente Arnhem.

 

Brainport

Brainport ligt in de regio Eindhoven. Deze regio is voornamelijk technisch georiënteerd, maar focust zich ook op de Medische Technologie, Farmacie, Veterinaire Gezondheid en Voeding en Gezondheid. Binnen de gezondheid ligt de focus op het versnellen van zorginnovatie. Hiervoor is een belangrijke speler de coöperatie Slimmer Leven 2020. Zo willen zij bijvoorbeeld het tekort aan zorgpersoneel aanpakken en inzetten op zorginnovaties om de thuiszorg op een andere manier aan te pakken en ervoor te zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Om de regio voor te bereiden op nieuwe digitale ontwikkelingen en technologieën wordt er een brede groep van industriële maakbedrijven aan Smart Industry ontwikkelingen verbonden.

 

Medical Delta

Medical Delta is een netwerk van Life Sciences, Health en Technologie partners. Deze regio bevindt zich in de Rijndelta regio. Dit netwerk geeft tevens aan samen te willen werken met partijen om nieuwe materialen, digitale technologieën en nieuwe technieken op het gebied van gezondheidszorg te ontwikkelen. Dit netwerk bestaat uit wetenschappers, gezondheidszorg professionals, biotechnologen, medisch technologen, ondernemers en meer. Core Partners hierbij zijn de steden Leiden, Delft en Rotterdam en diverse opleidingsinstituten zoals de TU Delft, Erasmus University Rotterdam, Leiden University en de Haagse Hogeschool. Hierdoor is er voldoende arbeidspotentieel aanwezig dat hoger geschoold is.

 

Amsterdam Health

Amsterdam Health, voorheen het Amsterdam BioMed Cluster, is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, wetenschappers en de overheid. Kortgezegd hebben zij als doelen om de biomedische sector in de regio Amsterdam te ondersteunen, de Amsterdamse regio te promoten als vestigingsplaats voor Life Sciences activiteiten en de kansen en kennis binnen het cluster te koppelen. Het cluster werkt bijvoorbeeld samen met het AMC, de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit.

 

Utrecht Life Sciences

Utrecht Life Sciences is een open innovatienetwerk. Hierbinnen valt Utrecht University, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Hogeschool Utrecht, het Hubrecht instituut, de regionale overheid en grote Life Sciences bedrijven als Nutricia Research. Het doel van Utrecht Life Sciences, afgekort ULS, is om de samenwerking op het gebied van educatie, onderzoek en innovatie te versterken.

Bouwgrondvinden

… ZORGT VOOR MEER TRANSPARANTIE IN DE MARKT

Niemand is gebaat bij een weinig transparante grondmarkt, daarom brengt Bouwgrondvinden heldere informatie.

… WEET WAAR DE KANSEN LIGGEN

Dankzij een omvangrijk en kwalitatief netwerk, marktkennis en ervaring kan Bouwgrondvinden informatie leveren waarmee concurrentievoordelen behaald worden.

… FUNGEERT ALS KATALYSATOR

Bouwgrondvinden verbindt niet alleen stakeholders rondom de verkoop van kavels, maar voegt ook waarde toe door intensieve samenwerking in de keten te initiëren.

… BIEDT EEN COMPLETE MAATWERKOPLOSSING

In samenwerking met partners binnen Van Dijk Groep biedt Bouwgrondvinden een complete maatwerkoplossing. Van het ontwerp door onze in-house architect tot het ontwikkelen en van de financiering tot de bouw: www.vandijkgroep.nl.

… IS BETROKKEN EN LEVERT

De database biedt inzicht in actueel beschikbare (brownfield)kavels en toekomstige ontwikkellocaties. Zoekvragen van opdrachtgevers zijn in goede handen. Met EXPLOT versnelt Bouwgrondvinden jouw zoektocht.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dan kan natuurlijk ook.