Actueel

Dit is waarom de markt Bouwgrondvinden.nl nodig heeft

Terug naar het overzicht
Gepubliceerd op 2 december 2020

Drie jaar geleden werd Bouwgrondvinden.nl gelanceerd als hét platform voor het vinden, kopen en verkopen van bouwgrond voor bedrijfsmatig vastgoed. Bouwgrond wordt steeds schaarser waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om een geschikte kavel te vinden. Bovendien wil je hier als ondernemer zo min mogelijk mee bezig zijn en je focussen op je core business. Dit is waarom de markt Bouwgrondvinden.nl nodig heeft en in de toekomst nóg meer nodig zal hebben.

Door vraag en aanbod rechtstreeks aan elkaar te koppelen, wordt de zoektocht naar bouwgrond efficiënter, sneller en succesvoller. Wij zijn dagelijks bezig met bouwgrond en zijn dus zeer goed op de hoogte van de actuele grondposities en aanverwante marktontwikkelingen. Via Bouwgrondvinden.nl krijg je toegang tot informatie en kavels die veelal niet bekend zijn in de markt.

NEDERLANDS GROOTSTE DATABASE

In Nederland biedt Bouwgrondvinden.nl het meest complete overzicht voor commerciële bouwgrond. De database is ontwikkeld met behulp van input van talloze grondeigenaren en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Compleet én actueel dus.

WIE IS DE EIGENAAR?

Als je op zoek gaat naar een huis, is het heel simpel: je zoekt op Funda en een paar kliks later verschijnt het telefoonnummer van de juiste makelaar in beeld. De kavelmarkt voor bedrijfsmatig vastgoed is helaas niet zo strak georganiseerd. Bouwgrond wordt beheerd door overheden (gemeentes), bedrijven én particulieren. Zodra je op zoek gaat naar geschikte bouwgrond merk je al snel dat het vaak onduidelijk is van wie de grond nu precies is. Wij weten dit wél en kunnen je – dankzij onze ervaring en grote netwerk – in contact brengen met de juiste persoon of instantie.

POTENTIEEL EN WAARDE

Daarnaast weet je als grondzoeker vaak niet wat de mogelijkheden zijn en wat de werkelijke waarde van een kavel is. Bereikbaarheid, arbeidspotentieel, waardeontwikkeling richting de toekomst: het zijn allemaal factoren die meewegen. Met de juiste en volledige informatie op zak kom je wellicht tot nieuwe inzichten en betere beslissingen.

BROWNFIELDS

Omdat er steeds minder greenfield locaties worden uitgegeven, worden bestaande – brownfields – almaar belangrijker. En waarom ook niet? De beste locaties zijn tenslotte als eerste uitgegeven. Hier staat vaak verouderd vastgoed dat niet meer aan de huidige standaarden voldoet en dus plaats kan maken voor herontwikkelingen. De mooiste kansen liggen misschien dus wel juist op de bestaande locaties. Deze trend zal aanhouden en daarom wordt het steeds belangrijker om toegang tot de juiste informatie te hebben.

LOCATIE INVENTARISATIESERVICE

Zoals gezegd zijn de meeste ondernemers het liefst bezig met dat waar ze goed in zijn: ondernemen. Daarom biedt Bouwgrondvinden.nl, naast de openbaar beschikbare databank, de locatie inventarisatieservice aan. We bekijken samen jouw zoekvraag en analyseren de specifieke locatiecriteria. Welke factoren hebben invloed op jouw optimale bedrijfslocatie en daarmee ook op jouw rendement? Op basis van deze zoekcriteria gaan wij bekijken welke locaties bij jouw onderneming passen. De geschikte locaties presenteren wij en daaruit volgt een locatie top drie. Aan de hand hiervan bepalen wij welke locatie jouw bedrijf het hoogste rendement kan bieden. Mocht je uiteindelijk met ons zusterbedrijf Unibouw gaan bouwen op deze locatie, dan is deze service geheel kosteloos.

INSIDE INFORMATION

Bouwgrondvinden.nl voegt waarde toe door al deze normaal gesproken ‘inside information’ over grondeigenaren, beschikbaarheid, mogelijkheden, waarde- en ontwikkelpotentieel met jou te delen, zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Juist omdat de markt zo snel verandert en de nadruk op brownfields komt te liggen, is deze inside information zo ontzettend belangrijk. En wij delen deze informatie graag: “Het vinden van een kavel die voor de ondernemer onvindbaar is, geeft een kick.” legt initiatiefnemer Martijn van Deursen uit. “Helemaal als het bedrijf uiteindelijk op deze locatie verder kan groeien.”

Nieuwsgierig geworden naar wat Bouwgrondvinden.nl voor jou kan betekenen? Neem contact op met Martijn van Deursen via 0492-338017 of info@bouwgrondvinden.nl.

Contact

Benieuwd wat Bouwgrondvinden voor jou kan betekenen? Wij komen graag in contact.

Neem je liever zelf contact op? Dat kan natuurlijk ook.