Bouwgrond Veldhoven

Bouwgrond Veldhoven

Bent u op zoek naar bouwgrond in Veldhoven? Of wilt juist bouwgrond in Veldhoven verkopen? Op bouwgrondvinden.nl komt u gemakkelijk in contact met de eigenaren van de bouwgrond in Veldhoven en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft bouwgrondvinden.nl contact met diverse eigenaren in Veldhoven.

Bouwgrond in en rondom Veldhoven vinden

Veldhoven is gelegen nabij de A2/N2 en de A67, waardoor het een goede ontsluiting heeft. Ook Eindhoven Airport ligt in de buurt, waardoor er tevens per vliegtuig een ontsluiting is. Verder ligt Veldhoven tegen Eindhoven, de technische hoofdstad, aan. Bouwgrondvinden.nl is een platform waar alle beschikbare bouwgrond voor bedrijven in Nederland eenvoudig en overzichtelijk wordt weergegeven. Onder andere uit de volgende delen vindt u bouwgrond:

De Run

Op bedrijventerrein De Run vindt u een sterke concentratie van hoogwaardige, technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven. Het terrein heeft daarnaast een directe aansluiting op snelweggennet A2/N2 en A67. Ook via het openbaar vervoer heeft De Run een snelle verbinding met o.a. het NS station Eindhoven.

Habraken

Habraken is een modern, groen en duurzaam bedrijventerrein. Vanaf dit bedrijventerrein bent u binnen 5 minuten op de A2/N2 en de A67. Tevens ligt dit bedrijventerrein nabij Eindhoven Airport en tussen het stedelijke gebied van Veldhoven/Eindhoven en het landelijke gebied de Kempen.

Zandven

Ook dit bedrijventerrein ligt op de grens tussen het stedelijke gebied van Veldhoven/Eindhoven en de Landelijke Kempen. Ook is Zandven de schakel tussen het woongebied ten noorden van de Strijpsebaan en bedrijventerrein in Meerhoven. Bedrijventerrein Zandven heeft een goede ontsluiting. Binnen vijf minuten bent u op de A2/N2 met verbindingen naar de A50, A58 en A67. Ook Eindhoven airport is vlakbij gelegen en er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten