Bouwgrond Utrecht

Bouwgrond Utrecht

Utrecht staat bekend als een slimme, creatieve, talentvolle en gezonde stad. Samen met de centrale ligging en een hoogopgeleide beroepsbevolking maakt dit een goede vestigingslocatie. Utrecht is goed bereikbaar en ligt aan de belangrijkste snelwegen van Nederland. Ook Schiphol ligt op een half uur reistijd en het grootste treinstation van Nederland, Utrecht CS, is hier ook gevestigd. Op bedrijventerrein de Lage Weide ligt tevens één van de grootste binnenhavens van Nederland. Dit maakt het een stad met een multimodale ontsluiting. Tevens is Utrecht (na Londen) de meest competitieve regio van Europa.

Bouwgrond in en rondom Utrecht vinden

Bouwgrondvinden.nl is een platform waar alle beschikbare bouwgrond voor bedrijven in Nederland in één overzicht wordt weergegeven. De beschikbare bouwgrond in Utrecht wordt beheerd door verschillende eigenaren. Bouwgrondvinden.nl brengt u graag in contact met deze eigenaren. Op onze website vindt u aanbod op de bedrijventerreinen uit de volgende delen van Utrecht:

Utrecht Oost

 • Utrecht Science Park
  Het thema op dit bedrijventerrein is Life Sciences, Health en Sustainability. Dit komt mede door de aanwezigheid van de Universiteit van Utrecht, het Universitair Medisch Centrum en de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast zijn er bedrijven gevestigd als Hubrecht en Nutricia Research. Het terrein is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Utrecht Zuidwest

 • Kanaleneiland
  Het Kanaleneiland is onderdeel van de Merwedekanaalzone. Het bedrijventerrein is ontsloten door verschillende uitvalswegen en er lopen belangrijke wegen door het terrein heen. Ook is het een gemengd gebied; kantoren, bedrijfsruimtes en groothandelsbedrijven zijn er gevestigd.

Utrecht West

 • Lage Weide
  Bedrijventerrein Lage Weide heeft een directe aansluiting op de A2, het water en op het spoor. Lage Weide heeft een binnenhaven met een rail- en containerterminal, waardoor het goed ontsloten is via het water. Het bedrijventerrein is volop in ontwikkeling en heeft een diversiteit aan bedrijven. Van logistieke- en bouwbedrijven tot groothandels en sloop- en afvalverwerkende bedrijven.
 • Cartesiusweg (werkspoorkwartier)
  Dit bedrijventerrein bevat veel creatieve ondernemers. Het is ook een plek voor bedrijven die positief bijdragen aan minder verkeer in de stad.

Utrecht Leidsche Rijn

 • Papendorp/Nieuwerijn
  Dit bedrijventerrein is goed zichtbaar vanaf de snelweg. Het heeft een centrale ligging vlakbij knooppunt Oudenrijn A12/A2. Door middel van de Prins Clausbrug is het centrum van Utrecht goed te bereiken. Papendorp heeft tevens de Rietveldprijs, een Utrechtse architectuurprijs, gewonnen.
 • De Wetering-Zuid
  Bedrijventerrein de Wetering-Zuid is direct gelegen aan de A2 en ligt dichtbij het centrum Leidsche Rijn. Ook het Leidsche Rijn station is in de buurt. Op dit bedrijventerrein zijn diverse medisch gerelateerde bedrijven gevestigd, maar ook zakelijke dienstverleners en ICT-bedrijven.

Utrecht Vleuten - De Meern

 • Oudenrijn
  Bedrijventerrein Oudenrijn sluit aan op de A2 en de A12. Oudenrijn is in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het terrein heeft een gemengd karakter; zowel handel, transport als industrie zijn er gevestigd.
 • Haarrijn
  Bedrijventerrein Haarrijn ligt tussen de A2, een woonwijk en de Haarrijnse Plas. Lichte industrie, bouw, (groot)handel, distributie en autobedrijven zijn hier voornamelijk gevestigd.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten