Bouwgrond Rotterdam

Bouwgrond Rotterdam

Rotterdam als vestigingslocatie heeft veel te bieden, voornamelijk logistiek gezien door haar multimodale bereikbaarheid. Zo is er de haven van Rotterdam; de grootste en belangrijkste (container)haven van Europa. Daarnaast heeft Rotterdam een eigen luchthaven, Rotterdam The Hague Airport, en een treinstation, Rotterdam Centraal. Hierdoor heeft Rotterdam een centrale ligging ten opzichte van het achterland.

Actuele bouwgrond in en rondom Rotterdam

Beschikt u over bouwgrond of bent u op zoek naar bouwgrond? Op bouwgrondvinden.nl komt vraag en aanbod van bouwgrond in en rondom Rotterdam samen. Onze database wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond in Nederland. Op bouwgrondvinden.nl vindt u aanbod op de bedrijventerreinen uit verschillende delen van Rotterdam:

Rotterdam Charlois

 • Waalhaven
  De Waalhaven is het hart van de haven business. Het is een ideale plek voor logistieke, industriƫle, maritieme en zakelijke dienstverlening. Dit is voornamelijk te danken aan de multimodale bereikbaarheid. Het is namelijk uitstekend bereikbaar via de A15, A16, A4 en de A29. Daarnaast ligt het gebied direct langs het goederenspoor van Maasvlakte 2 naar het Europees achterland. Ook de Rotterdamse binnenstad is uitstekend bereikbaar wat een voordeel is voor de werkgelegenheid. En natuurlijk via het water; alle maritieme kavels hebben een vrije toegang tot de Nieuwe Waterweg, er zijn geen sluizen of bruggen.
 • Distripark Botlek
  Bedrijventerrein Distripark Botlek heeft een verbinding met open water via de Seinehaven, naar het Hartelkanaal naar de Oude Maas en Nieuwe Waterweg. Ook zijn er in de directe nabijheid twee Rail Chemical Centers. Distripark Botlek ligt nabij afrit 15 van de A15. Het park beschikt over een douanepost en een binnenvaartterminal.

Rotterdam Overschie

 • Spaanse Polder
  De Spaanse Polder ligt op de grens met Schiedam en tussen twee snelwegen, de A20 en de A13. De A20 gaat dwars door het bedrijventerrein. Daarnaast heeft de Spaanse Polder vijf insteekhavens en is het gebied ontsloten door de waterwegen de Schie en het Kanaal. Hemelsbreed ligt de Spaanse Polder op 1,5 kilometer afstand van Rotterdam Centraal en 1 kilometer van luchthaven Rotterdam The Hague. De van Nellefabriek is op dit bedrijventerrein gevestigd.
 • Rotterdam Noord-West
  Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West wordt ook wel Euro Tradepark genoemd. Het terrein is een belangrijke schakel in het gebied langs de A20 en de naastgelegen Rijkssnelweg A13. Op het park is internationaal gerichte bedrijvigheid in verschillende sectoren zoals productie, assemblage, handel en distributie.

Rotterdam West

 • Distripark Maasvlakte
  Distripark Maasvlakte ligt in het hart van Europa's grootste containerhub. Alle grote Europese economieƫn zijn vanuit hier binnen 24 uur bereikbaar. Het terrein heeft tevens multimodale verbindingen en lijndiensten (weg, spoor, water, hoogfrequente deepsea- en shortseaverbindingen). Het distripark ligt nabij een hypermoderne truckparking, sterke Rotterdamse chemie- en vriesclusters en nabij Rotterdam centrum. Het bedrijventerrein leent zich goed voor grootschalige distributie.

Rotterdam Kralingen

 • Boezembocht Businesspark
  Bedrijventerrein Boezembocht Businesspark is gelegen nabij het Kralingse Bos en op 10 minuten afstand van het centrum van Rotterdam. Het park is goed bereikbaar via de A20, A13 en de A16. Rotterdam The Hague Airport is gelegen op 4 kilometer. Boezembocht Businesspark ligt tevens nabij de populaire Rotterdamse woonwijken Kralingen en Crooswijk.

Rotterdam IJsselmonde

 • Hordijk
  Bedrijventerrein Hordijk is gelegen aan de zuidkant van Rotterdam en aan de IJsselmondse Randweg. De spoorlijn Rotterdam - Dordrecht doorsnijdt het terrein in een westelijk en oostelijk deel. Daarnaast ligt het terrein ook aan het spoor Rotterdam - Antwerpen. Op korte afstand is het treinstation Lombardije.

Rotterdam Hoogvliet

 • Hoogvliet Gadering
  Bedrijventerrein Hoogvliet Gadering ligt aan de zuidkant van Rotterdam, net onder de A15. De ontsluiting naar de A15 ligt op minder dan 300 meter. Daarnaast beschikt het bedrijventerrein over een haven en is er een metrostation (Tussenwater) gelegen aan de zuidgrens van het bedrijventerrein.

Bekijk ook alle informatie over bedrijfsgrond te koop door heel Nederland!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten