Bouwgrond Nijmegen

Bouwgrond Nijmegen

Nijmegen is een ideale vestigingslocatie als uw bedrijf actief is in de technologie. Er is volop kennis aanwezig in specifieke branches. Daarnaast ligt Nijmegen vlakbij de Duitse grens wat, afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten, ook voordelig kan zijn. Wanneer een ontsluiting nabij een vliegveld de voorkeur heeft, zijn ook de luchthavens Schiphol en D├╝sseldorf eenvoudig te bereiken. Nijmegen heeft ook diverse treinstations zoals Nijmegen Centraal, Nijmegen Lent en Nijmegen Dukenburg. Kortom, geschikte bouwgrond voor uw onderneming vindt u zeker in de gemeente Nijmegen.

Actuele bouwgrond in en rondom Nijmegen

Op Bouwgrondvinden.nl is alle beschikbare bouwgrond in en rondom Nijmegen te vinden. Onze database wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Op onze website vindt u aanbod op bedrijventerreinen uit de diverse delen van de gemeente Nijmegen.

Nijmegen Lindenholt


  • Bijsterhuizen

    Bedrijventerrein Bijsterhuizen ligt tussen Nijmegen en Wijchen aan de A73 en de A326. Het bedrijventerrein heeft dus optimale logistieke verbindingen. Daarnaast zijn er bushaltes over het terrein te vinden en zijn er tevens verbindingen over het water en het spoor. Een bedrijventerrein met een multimodale ontsluiting dus.

  • West Kanaaldijk

    Het bedrijventerrein West Kanaaldijk is gelegen aan het Maas-Waalkanaal. Het terrein is goed ontsloten richting de A73/A50. Tevens is er een openbare los- en laadwal aan het Maas-Waalkanaal gelegen.

Nijmegen Midden


  • Novio Tech Campus

    Op de Novio Tech Campus zijn bedrijven als NXP en Heinz Innovation Center gevestigd. Tevens zit er 52 Degrees, een internationaal onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor halfgeleiders/chip industrie en medische technologie. Een erg technologisch ge├Ârienteerde locatie dus.

Bouwkavels voor het realiseren van uw bedrijfsplannen vindt u zeker in de gemeente Nijmegen!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten