Bouwgrond Groningen

Bouwgrond Groningen

Op bouwgrondvinden.nl kunt u eenvoudig zoeken naar alle beschikbare bouwgrond in Groningen. Groningen is de grootste stad van het noorden, en daarmee het economische hart van Noord-Nederland, wat het een interessante vestigingslocatie maakt. Daarnaast beschikt Groningen en omstreken over een jonge en hoogopgeleide bevolking. Zo is er de Rijksuniversiteit, de Hanzehogeschool en het UMCG.

Bouwgrond in en rondom Groningen vinden

Op zoek naar bouwgrond in Groningen? Op bouwgrondvinden.nl wordt alle beschikbare bouwgrond voor bedrijven in Nederland in één overzicht weergegeven. In de praktijk blijkt het vaak lastig te achterhalen van wie de beschikbare bouwgrond is. Bouwgrondvinden.nl heeft deze informatie wel en brengt u graag in contact met deze eigenaren. Op onze website hebben we aanbod op bedrijventerreinen uit de volgende delen van Groningen:

Groningen Oost

 • Driebond
  Bedrijventerrein Driebond is gelegen aan de oostkant van Groningen en is gelegen langs de N7 en de N46. Het bedrijventerrein beschikt over goede zichtlocaties vanaf de weg. Samen met Euvelgunne en Eemspoort vormt dit het belangrijkste industriegebied van Groningen.
 • Eemspoort
  Eemspoort is gelegen langs de N7/A7 en is tevens goed ontsloten via het openbaar vervoer. Het NS-station is goed te bereiken en er zijn diverse bushaltes op loopafstand. Zoals hiervoor benoemd vormt de Eemspoort samen met Driebond en Euvelgunne het belangrijkste industriegebied van Groningen.
 • Euvelgunne
  Dit bedrijventerrein is gelegen in het zuidoosten van Groningen en langs de A7. Samen met Driebond en Eemspoort vormt Euvelgunne het belangrijkste industriegebied van Groningen.
 • Noorderhoogebrug (Het Witte Lam)
  Het Witte Lam is een kleinschalig bedrijventerrein. Dit bedrijventerrein ligt langs de rondweg van Groningen en ligt nabij het centrum van Groningen.
 • Oosterhoogebrug
  Oosterhoogebrug is vlakbij de ring gelegen, waardoor er een snelle ontsluiting is via de A7 of de A28. Tevens is Oosterhoogebrug vanuit de stad goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met de fiets.

Groningen West

 • Peizerweg/Suiker Unie
  Dit bedrijventerrein is voor het grootste deel in gebruik door Suiker Unie. Het terrein is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het ligt namelijk langs de rondweg van Groningen en daarmee ben je snel op de snelwegen A7 of A28.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Instellingen Direct Accepteren
sluiten